Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/tuusplan/public_html/includes/menu.inc).

TUUSPLAN TUOTTEET


Pituusmittaus

Dimensiomittaus

Setelintulostus


PITUUSMITTAUS

Tuusplan -pituusmittari on tarkoitettu paketti- ja rimoituskoneisiin, jossa kappaleet kulkevat mattona eivät kolaväleissä. Pituusmittari voidaan liittää myös laitoksiin, joissa ei ole Tuusplan -automatiikkaa.

Laserskannerin mittatieto muutetaan pituusmittaus -ohjelmassa graafiseen muotoon, jonka käyttäjä näkee pituusmittarin käyttöliittymästä. Tästä samasta näytöstä pituusmittari laskee kappaleelle pituuden.

Pituusmittari voidaan liittää olemassa olevaan Tuusplan -automatiikkaan tai sillä voi olla oma PC, jolloin mittaustulokset voidaan lähettää ohjausjärjestelmään sarjaliikenteellä tai Ethernet –verkon välityksellä.

Lataa tästä Tuusplan pituusmittarin esite. (PDF)

26
Jan

Pituusmittari Video

youtubevideo: 
Continue Reading...

DIMENSIOMITTAUS

Tuusplan -dimensiomittarilla mitataan kappaleen paksuus ja leveys kolavälissä. Dimensiomittari voidaan liittää olemassa olevaan Tuusplan -automatiikkaan tai sillä voi olla oma PC, jolloin mittaustulokset voidaan lähettää ohjausjärjestelmään sarjaliikenteellä tai Ethernet –verkon välityksellä. Dimensiomittari voidaan liittää myös laitoksiin, joissa ei ole Tuusplan -automatiikkaa.

Lataa tästä Tuusplan dimensiomittarin esite.(PDF)

Paksuusmittaus

Paksuus mitataan yhdellä tai useammalla etäisyysanturiparilla. Anturipareja voi olla yhdestä kahdeksaan kappaletta. Etäisyysanturin mittatarkkuus on -+0.1 mm

Leveysmittaus

Leveys mitataan usealla laservalokennolla ja yhdellä pulssianturilla. Valokennot yhdistetään nopeaan Beckhoffin pulssilaskurimoduliin. Moduli laskee laservalokennon havaitseman kappaleen pulssimäärän.

Dimensiomittarin käyttöliittymää voidaan käyttää Ethernet –verkon välityksellä Phindows sovelluksella

SETELINTULOSTUS

Tuusplan -setelintulostus on Windows -sovellus, jolla pakettisetelin ulkoasua, layouttia, voidaan muotoilla.

Setelin tiedot lähetetään ohjausjärjestelmästä Ethernet –verkon kautta joko Windows levyjaolla tai erillisellä TCP/IP protokollalla.

Sovellus tulostaa setelin Windows -käyttöjärjestelmän tulostuspalvelun kautta.